Take away af dansk luksus smørrebrød med twist.

Take away af dansk luksus smørrebrød.     Du kan bestille vores take away  her

Vores smørrebrød pakkes i corona venlig emballage, så I kan lave en bestilling delt op på medarbejdernes/gæsternes navne, så sørger vi for at pakke det og skrive navne på æskerne.

Når du henter din ordre, får du et gavekort på 100 DKK, som kan bruges i restauranten, når vi åbner igen. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter, og gavekort gives ikke ved køb af tilbud.

Restaurant Carl Nielsen har som en af to restauranter i København fået lov til at sælge Jacobsens Frokost Ale. Der er kun lavet 2500 liter, så man skal være hurtig, hvis man vil smage denne fantastiske øl.

Øllet har en dyb ravfarve med en tæt beige skumkrone.

Øllet dufter overvejende af brunet malt med tydelige røgnoter og en kende underliggende frugtighed. Smagen er fyldig, næsten cremet og byder på en let brændt sødme med en fint balanceret efterbitterhed.

Her kan du se mere om Jacobsens øl

Ud over Jacobsen har vi også øl fra Herslev Bryghus  og  Krenkerup. Krenkerup Bryggeri ligger på Krenkerup Gods, der stammer tilbage fra 1367, hvilket er årsagen til, at deres pilsner kaldes 1367.  Herslev Bryghus er et af Danmarks få gårdbryggerier; det vil sige, at kornet til øllet dyrkes på markerne omkring bryggeriet.

Vi samarbejder med Siwu, der på samme måde som os, har startet deres snapse produktion ud fra en passion. Copenhagen Distillery er startet af en revisor, på samme måde som jeg har startet restauranten uden at have et branchekendskab.

Vi leder hele tiden efter produkter, der passer til vores smørrebrød, som har en høj kvalitet og en god historie.

Lige nu kører vi en konkurrence på facebook frem til genåbning af restauranten. Hvis du har lyst til at deltage, kan du komme til konkurrencen her