Spis & Skål med Carl Nielsen

Du kan booke på dette link Carl Nielsen Take Away

Trænger du til at være en del af et event? Så deltag i vores on-line event lørdag den 23.januar kl. 14.00. ( Vi optager det, så du kan sagtens få oplevelsen frem til fredag den 29.januar)

Med i pakken får du:

En velkomst øl fra People Like Us

Et stykke med vores maskarade  (kartoffel) ledsaget af en øl fra People Like Us

Et stykke forloren ål ledsaget af en øl fra People Like Us

Et stykke med Du danske mand (moderne frikadelle) ledsaget af en øl fra People Like Us

Et gavekort på 100,00 til restauranten, når vi åbner igen.

Historier om den gyldne drik fortalt af Carsten Berthelsen, der har skrevet mere end 10 bøger om øl.

Prisen er 549,00.

Du kan booke på  Carl Nielsen Take Away

Take away af dansk luksus smørrebrød med twist.

Take away af dansk luksus smørrebrød.     Du kan bestille vores take away  her

Vores smørrebrød pakkes i corona venlig emballage, så I kan lave en bestilling delt op på medarbejdernes/gæsternes navne, så sørger vi for at pakke det og skrive navne på æskerne.

Når du henter din ordre, får du et gavekort på 100 DKK, som kan bruges i restauranten, når vi åbner igen. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Restaurant Carl Nielsen har som en af to restauranter i København fået lov til at sælge Jacobsens Frokost Ale. Der er kun lavet 2500 liter, så man skal være hurtig, hvis man vil smage denne fantastiske øl.

Øllet har en dyb ravfarve med en tæt beige skumkrone.

Øllet dufter overvejende af brunet malt med tydelige røgnoter og en kende underliggende frugtighed. Smagen er fyldig, næsten cremet og byder på en let brændt sødme med en fint balanceret efterbitterhed.

Her kan du se mere om Jacobsens øl

Ud over Jacobsen har vi også øl fra Herslev Bryghus  og  Krenkerup. Krenkerup Bryggeri ligger på Krenkerup Gods, der stammer tilbage fra 1367, hvilket er årsagen til, at deres pilsner kaldes 1367.  Herslev Bryghus er et af Danmarks få gårdbryggerier; det vil sige, at kornet til øllet dyrkes på markerne omkring bryggeriet.

Vi samarbejder med Siwu, der på samme måde som os, har startet deres snapse produktion ud fra en passion. Copenhagen Distillery er startet af en revisor, på samme måde som jeg har startet restauranten uden at have et branchekendskab.

Vi leder hele tiden efter produkter, der passer til vores smørrebrød, som har en høj kvalitet og en god historie.

Lige nu kører vi en konkurrence på facebook frem til genåbning af restauranten. Hvis du har lyst til at deltage, kan du komme til konkurrencen her