Toldbodgade 5, 1253 København K +45 70 251 625

Handelsbetingelser


Vores handels- og reservationsbetingelser gælder for køb og reservationer via vores digitale tjenester.

Køb og reservationer defineres som:

– Bordreservationer
– Booking af selskabsarrangementer
– Køb af gavekort

Handels- og reservationsbetingelserne skal accepteres for at kunne fuldføre et køb eller foretage en reservation. Brugen af vores digitale tjenester forudsætter i øvrigt accept af vores Privatlivspolitik, som accepteres ved benyttelsen af vores elektroniske tjenester og dermed senest med påbegyndelsen af købs- eller reservationsprocessen.

Hos Restaurant Carl Nielsen gør vi os umage med at beskytte og respektere dit privatliv – og det er vores mål at behandle dine persondata forsvarligt, sikkert og hensigtsmæssigt. Behandling af dine persondata sker i overensstemmelse med gældende lovgivning om personoplysninger, herunder databeskyttelsesloven.

Du kan læse om vores privatlivspolitik her.

Annullering og ændringer af bordreservationer

Aflysning eller ændringer i forhold til ankomsttidspunkt, eller ændring af antal gæster skal gerne ske før det bekræftede ankomsttidspunkt. Har du booket online, kan du via linket i din bekræftelsesmail selv ændre eller annullere din reservation før ankomst. Alternativt kan du kontakte restauranten direkte.

Gavekort

Gavekortene kan anvendes vores restaurant og kan købes i restauranterne i åbningstiden.
Gavekort kan købes enten som fysiske gavekort eller som elektronisk gavekort, som sendes via mail.

Betaling

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på gavekort regnet fra den dag, de modtages. Det forudsætter dog at hverken du eller modtageren har indløst gavekortet. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@restaurantcarlnielsen.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Tilbagebetaling/refusion sker til det bankkontonummer, du oplyser

Forretningsoplysninger

Restaurant Carl Nielsen
CVR-nr.: 40380973
Adresse: Toldbodgade 5, 1253 København K
E-mailadresse: info@restaurantcarlnielsen.dk
Telefonnummer: 70 25 16 25

Telefontid:
Alle dage – 9.00-21.00

Dataregistrering

Når du laver en bestilling hos os, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og mail.

Vi har brug for disse oplysninger for dels at kunne holde dig informeret om din bestilling og dels at kunne levere varerne til dig. Oplysningerne gemmes forsvarligt i henhold til gældende dansk lovgivning.

Alle de oplysninger, vi registrerer, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Da Bogføringsloven kræver det, gemmes disse oplysninger i fem år.

Den dataansvarlige er Restaurant Carl Nielsen. Alle informationer bliver opbevaret forsvarligt i ukrypteret form. Ligeledes sendes persondata frem og tilbage ukrypteret.

www.restaurantcarlnielsen.dk anvender vi endvidere analyseværktøjer til at gennemgå trafikdata i form af logfiler fra vores hjemmeside. I den forbindelse lagres der ingen oplysninger om din person.

Formålet med disse analyser er udelukkende at rette de mulige tekniske fejl, der kan forårsage, at vores kunder får vist en fejlmeddelelse eller lignende samt at optimere navigation og virkemåde på den mest hensigtsmæssige måde.

Ingen varer i kurven.