Toldbodgade 5, 1253 København K +45 70 251 625

Handelsbetingelser


Vores handels- og reservationsbetingelser gælder for køb og reservationer via vores digitale tjenester.

Køb og reservationer defineres som:

– Bordreservationer
– Booking af selskabsarrangementer
– Køb af gavekort

Handels- og reservationsbetingelserne skal accepteres for at kunne fuldføre et køb eller foretage en reservation. Brugen af vores digitale tjenester forudsætter i øvrigt accept af vores Privatlivspolitik, som accepteres ved benyttelsen af vores elektroniske tjenester og dermed senest med påbegyndelsen af købs- eller reservationsprocessen.

Du kan læse om vores særskilte handelsbetingelser vedr. TakeAway her  og Mad ud af huset her. (links kommer snart)

Hos Restaurant Carl Nielsen gør vi os umage med at beskytte og respektere dit privatliv – og det er vores mål at behandle dine persondata forsvarligt, sikkert og hensigtsmæssigt. Behandling af dine persondata sker i overensstemmelse med gældende lovgivning om personoplysninger, herunder databeskyttelsesloven.

Du kan læse om vores privatlivspolitik her.

Annullering og ændringer af bordreservationer

Aflysning eller ændringer i forhold til ankomsttidspunkt, eller ændring af antal gæster skal gerne ske før det bekræftede ankomsttidspunkt. Har du booket online, kan du via linket i din bekræftelsesmail selv ændre eller annullere din reservation før ankomst. Alternativt kan du kontakte restauranten direkte.

Covid-19

Vi har forberedt os grundigt på at tage imod dig og dine gæster, så du trygt kan slappe af og nyde en dejlig aften med god mad i trygge rammer.

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes og regeringens anbefalinger og har derfor ændret vores åbningstider til kl. 22.00. Derudover skal der bæres mundbind når du ikke er siddende i alle restauranter. Dette gælder alle personer over 12 år og opefter.

Det nuværende forbud mod arrangementer med flere end 10 personer gælder også, når du vil ud at spise. Du kan derfor bestille et bord til et selskab på op til 10 personer.

Vi har sørget for god afstand mellem bordene naturligvis afstemt efter myndighedernes retningslinjer. Vi går ud fra, at din bordbestilling består af nære kontakter, og I vil derfor blive placeret ved et bord, hvor I alle sidder samlet.
Kender du ikke sidemanden rigtig godt, anbefaler vi, at der er en stol imellem jer, så du holder min. 1 meter afstand til alle ikke-nære kontakter. Du skal blot give personalet besked, hvis dette ønskes.

Gavekort

Gavekortene kan anvendes i alle vores restauranter og kan købes online på www.restaurantcarlnielsen.dk eller i restauranterne i åbningstiden.
Gavekort kan købes enten som fysiske gavekort, som bliver sendt med posten eller som elektronisk gavekort, som sendes via mail.

Betaling

Restaurant Carl Nielsen modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK (danske kroner).

Restaurant Carl Nielsen krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering

Restaurant Carl Nielsen efterstræber, at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 16:00 bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 16:00 bliver først afsendt dagen efter.

Restaurant Carl Nielsen sørger for levering med Post Nord (med mindre andet angives). Det fysiske gavekort sendes som brev og leveres i løbet af min. 5 hverdage fra Post Nord har modtaget det på postcentralen. Restaurant Flammen kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord. Manglende modtagelse skal meddeles til info@restaurantcarlnielsen.dk
Levering til Færøerne, Grønland og udlandet sker også med Post Nord.

Reklamationsret

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
 info@restaurantcarlnielsen.dk

Varereturnering foregår til adressen, som oplyses efter henvendelse herom. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller ved at aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – fx kopi af ordrebekræftelse, registrerings- og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på gavekort regnet fra den dag, de modtages. Det forudsætter dog at hverken du eller modtageren har indløst gavekortet. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@restaurantcarlnielsen.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Tilbagebetaling/refusion sker til det betalingskort, der blev brugt ved køb i shoppen.

Forretningsoplysninger

Restaurant Carl Nielsen
CVR-nr.: 40380973
Adresse: Toldbodgade 5, 1253 København K
E-mailadresse: info@restaurantcarlnielsen.dk
Telefonnummer: 70 25 16 25

Telefontid:
Alle dage – 9.00-21.00

Dataregistrering

Når du laver en bestilling hos os, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og mail.

Vi har brug for disse oplysninger for dels at kunne holde dig informeret om din bestilling og dels at kunne levere varerne til dig. Oplysningerne gemmes forsvarligt i henhold til gældende dansk lovgivning.

Alle de oplysninger, vi registrerer, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Da Bogføringsloven kræver det, gemmes disse oplysninger i fem år.

Den dataansvarlige er Restaurant Carl Nielsen. Alle informationer bliver opbevaret forsvarligt i ukrypteret form. Ligeledes sendes persondata frem og tilbage ukrypteret.

www.restaurantcarlnielsen.dk anvender vi endvidere analyseværktøjer til at gennemgå trafikdata i form af logfiler fra vores hjemmeside. I den forbindelse lagres der ingen oplysninger om din person.

Formålet med disse analyser er udelukkende at rette de mulige tekniske fejl, der kan forårsage, at vores kunder får vist en fejlmeddelelse eller lignende samt at optimere navigation og virkemåde på den mest hensigtsmæssige måde.

Ingen varer i kurven.

Vi glæder os til at se dig

Som regeringen har besluttet, skal du booke dit bord 30 minutter før ankomst, og du skal medbringe dit coronapas, der max må være 72 timer gammelt.

Det skal nok gå alt sammen, bare vi kan se hinanden igen.
close-link