Toldbodgade 5, 1253 København K +45 70 251 625

Frokostrestauranti København

Spisfrokost

i hjertet af København
Om det er til en forretningsfrokost, familiehygge eller en anden frokost, så har du en forventning om, at kvaliteten af maden er i orden. Den del kan vi garantere. Vi tilbereder vores mad med kærlighed til faget og med gode råvarer.

Vi sætter pris på at levere en god gæsteoplevelse, så vores personale har smagt vores mad, vores vine, vores øl, vores saft og vores sodavand etc. Hvordan skal de ellers kunne fortælle dig om smagen, hvis ikke de selv har smagt det? Vores personale skal være der for dig og dine gæster uden, at de er påtrængende og generende.

Når du har spist på vores frokostrestaurant, skal du gå fra os med et ønske om snart at komme tilbage igen.

Vi glæder os til at tage imod dig og dine gæster i vores smukke gamle lokaler.

Vi har fået en award fra Restaurant Guru på baggrund af kundetilfredshed, som vi er rigtig stolte af.


CarlNielsen

Carl Nielsen var en stor komponist, som har lavet ufattelig mange værker. Vi har valgt at fortolke nogle af hans værker i de retter, vi serverer. Et af Carl Nielsens  meget kendte værker er “Solen er så rød, mor”. Vi har valgt at fortolke  Solen er så rød, mor som vores tatar med en æggeblomme farvet af rødbedesaft, så “solen” bliver rød. Se Menu

Ud over vores frokostrestaurant kan vi også tilbyde vores restaurant til private selskaber. Hvis du har et ønske om at holde dit arrangement eller din fest i din helt egen restaurant, så kan du bruge restaurant Carl Nielsen.

Hvis ikke du selv har ønsker til menuen,  vil vi med glæde sammensætte en menu.

Det vigtigste for os er, at din fest eller dit arrangement bliver en god oplevelse, som dine gæster vil se tilbage på med glæde.

Vi arbejder sammen med Evarto
Carl August Nielsen og hans hustru Anne Marie Brodersen boede i den ejendom, hvor Restaurant Carl Nielsen har til huse.


Ingen varer i kurven.