I samarbejde med easyTableBooking.dk

Dansk smørrebrød i København

Det serveres i de smukke gamle stuer

Carl Nielsens stue ligger på første sal i restauranten. Det er en lille hyggelig stue med pt. plads til 9 personer, hvor man kan se den helt fantastiske lille gård. Gulvene og væggene er så ufattelig skæve, at det virkelig er en oplevelse at træde ind i lokalet.

Anna Maries stue ligger på første sal, og har udsigt til gaden. Lokalet er lyst og smukt, og stuen er opkaldt efter Carl Nielsens hustru. Gulvene og væggene er som i Carl Nielsens stue så ufattelig skæve, at det virkelig er en oplevelse at træde ind i lokalet. Pt må der være 17 personer i lokalet.

Irmelins stue ligger i underetagen, og er restaureret efter en vandskade for et par år tilbage. De gamle vægge og lofter kan stadig ses men, gulvene er nye med klinker, der ligger fuldstændig lige i modsætning til de skæve gulve på første sal. Pt er der plads til 14 personer.

Spisekammeret er et hyggeligt og autentiske lokale med udkig til et lille spisekammer, hvor vores køkkenchef Thilde Gilling kommer til at opbevare sin hjemmelavede snaps og meget andet. Pt er der plads til 8 personer.

Hvis du ønsker dansk smørrebrød i København med et moderne tvist, så er Restaurant Carl Nielsen et besøg værd.

Du kan se menuen på dette link

Du kan også holde selskab i vores smukke restaurant. Vi kan servere alt, hvad hjertet kan begære, hvad enten du er til en traditionel selskabs menu eller til et 10-retters gourmetmenu.

Vil du høre mere, så ring til Lis på 7025 1625 eller send en mail til lis@restaurantcarlnielsen.dk

Smørrebrød i høj kvalitet

Definitionen på smørrebrød i høj kvalitet kan der være mange bud på, men vores bud er, at det er smørrebrød, hvor alt laves fra bunden, og hvor gæsten får en smagsoplevelse, som huskes.

Vi får i samarbejde med Husbryggeriet Jacobsen lavet vores egen Carl Nielsen pilsner. Vi har valgt at få brygget vores pilsner med en alkoholprocent på ca 3, således at vores gæster kan nyde et stykke dansk smørrebrød i høj kvalitet med en kold pilsner, og stadig kunne køre bil efter frokosten.